Новото време

Обичате ли ястия приготвени на бавен огън, в глинен гювеч? Често ли правите капама? Веднъж или два пъти в годината.

А, защо!? Отнема много време и се използва много електроенергия, което не е изгодно.

Но, вече не е така Tupperware създаде съдовете от серията Ултра про. Те са изработени от течен кристален полимер, по технология на НАСА.
Всеки съд от серията Ултра про е изключителен и ви дава много предимства.
– Пести време. Ястието става готово за 1/3 от времето, което ви е необходимо при глинения гювеч;
– Готви се здравословно. Без вредни вещества в храната.
– Ястието освен вкусно е и диетично. Готвите без мазнина или вода;
– Специалните подпорки на капака и основата позволяват горещият въздух във фурната да циркулира свободно в съда, което гарантира отлично задушено ястие с хрупкава коричка и чиста фурна;
– Компактен и не заема много място. Може да се готви на две нива, едно ястие в основния съд и второ ястие в капака.
– Удобен за ползване и лек за пренасяне;
– Лесно се почиства;
– Издържа на големи температурни амплитуди от -25 до +230 градуса;
– Подходящ е освен за традиционната, електрическа фурна, и за микровълновата фурна, и за хладилник, и за фризер. Няма да ви се налага да пресипвате, за да притоплите, или за да приберете ястието в хладилника, или за да го замразите във фризера. Нужен ви е единствено Ултра про съд;
– Дизайнът му е красив и стилен. Можете да поднесете вашето ястие в Ултра про съд директно на масата.
Прекрачете в новото време! Изберете си вашият Ултра про съд. Има различни размери и форми. Разгледайте актуалният каталог, вижте текущите промоции за изгодни покупки.
Гответе и радвайте семейството си в вкусно задушено или ароматно запечено ястие, всеки ден. Приготвяйте вкусен, домашен козунак и през останалите сезони, а не само за Великден. Наслаждавайте се на капама, не само на Коледа, а и през останалите месеци.
А стария глинен гювеч, свързан с толкова спомени не изхвърляйте, а посадете цветя и украсете дома си.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Новото време"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.