Позабравеният-нов ръчен пасатор отново се появи на сцената.
Сега, в сезона на соковете, конфитюрите, желетата и домашното консервиране на плодове и зеленчуци, той ще ви бъде верен и безценен помощник. Побързайте с поръчката му, предлага се до 4 септември.
Ръчният пасатор е с размер 38х24х18 см. Всяка част от него може да се разглоби, което е идеално решение за почистването му. Подходящ е за поставяне върху повечето масово разпространени тенджери и купи. Работи лесно, без силен натиск, само с завъртане на ръчката. Използвайки ръчният пасатор избягвате ограничението на кабела и наличието на ток.
С пасатора пасирате и едновременно с това отделяте малките семчици от доматите, чушките, ягодите, малините, капините и т.н. В резултат получавате идеално гладко плодово или зеленчуково пюре.
Аз вече го изпробвах.
Вижте моята пикантна лютеница по рецепта от Пловдив.
Получи се толкова гладка, все едно е купувана от магазин, а вкусът й е божествен. Няма и помен от люспи и семенца. Хармония от чушки и домати.
Опитайте и вие!







2 коментара на "Ръчен пасатор Tupperware"
Елеонора Колева 24.03.2017 (23:16)
Здравейте!Как точно се работи с ръчния пасатор,защото аз опитах да смеля домати Рома с него и съвсем нищо не си получи-само водичката от тях изтече в купата.После леко ги заварих да поомекнат,и отново никакъв резултат 🙁 Моля,посъветвайте ме,защото очаквах да ме улесни в домакинството,а той се оказа голямо разочарование(на фона на всички останали страхотни Тапър продукти)
Kitchen Loading 25.03.2017 (19:52)
Здравейте! Моят съвет е да се обърнете директно към демонстратора, от който сте закупили продукта. Може причината да е, че не го слобявате правилно. Изпробвайте го заедно с него.
Аз ползвам градински домати за лютеницата, а те са меки и с тънка кора. Първоначално наистина изтича водата, в последствие почва да тече фино доматено пюре, а семките остават в цедката. Цялата манипулация е времеемка, налага се и неколкократно почистване на насъбралите се в цедката семки. Аз за пръв път получих толкова ситно смяна лютеница благодарение на този пасатор, но пак уточнявам – отне ми време. Аз правя малки количества домашна лютеница, около 20 бурканчета. За по-големи количества препоръчвам да не се използва ръчният пасатор, а електрическа мелачка и впоследствие електрически пасатор (с тях остават по едри парченца, както и семенца), но самата продецура е многократно по-бърза и по-малко трудоемка.