Опа! Още една силиконова форма! Да, така е, но тя е специална.
Ето и какво й е специалното:
- В нея едновременно печете 8 еднакви мидички;
- Подходяща е за температури от -25 до +220 градуса, т.е. може да се използва за фризер, хладилник и фурна;
- За разлика от другите силиконови форми, предлагани на пазара, вашите Мадлени няма да имат вкус и аромат на гума;
- Ще бъдат изпечени равномерно;
- И благодарение на високият стандарт за безопасност на Tupperware, в храната ви няма да има отделени вредни примеси.
Пригответе сместа, сипете във формата и печете. После извадете готовите гофрети, изчакайте една минута да изстинат и хапвайте. Стават бързо, лесно и са с превъзходен вкус. Изпичат се равномерно.
Използвайки силиконова форма за мадлени, вие си спестявате главоболия като набрашняване, намазняване и риска от начупване на деликатната мадлена.
Забравете за металните форми. Промнете живота си към по-добро.
Три съвета за отличен резултат:
- Не е необходимо тестото да запълни цялата форма на сладката. Достатъчно е да сипете една лъжица, сместта сама ще запълни формичката по време на печенето;
- Ако преди да печете подържите сместта в хладилника за 20-30 минути, то от разликата в температурите (хладилник-фурна), при печенето мадлените ще бухнат и ще придобият деликатна, нежна и топяща се в устата текстура;
- Печете около десетина минути, докато крайщата на Мадлените станат приятно златисти.







Няма отговори на "Силиконова форма за Мадлени на Tupperware"