Микрофибърни кърпи за прозорци и под на Tupperware

Всяка година алергиите и алергичните реакциии при хората се увеличават. Това до голяма степен зависи от наситеността на околната среда с препарати и химикали. В обществените сгради, магазините и на улицата вие не можете да окажете съществено влияние върху тяхната концентрация, но вкъщи всичко зависи от вас.

Вашият дом се нуждае от детоксикация, това означава да го почиствате по екологичен начин, а именно със средства от природата. Тук на помощ ще ви се притечат микрофибърните кърпи на Tupperware. Те почистват идеално, само с вода. С тях пестите време, пари и се грижите средата у дома да е здравословна.

Тайната на микрофибърните кърпи е във влакното, от което са направени. То е 1/100 от дебелината на човешкия косъм. А специалното сплитане на влакната оформя абсорбираща тъкан, която поема изцяло бактериите и мръсните частици.  Ако кърпата е мокра, замърсяванията се улавят във влакната, благодарение на капилярните сили на взаимодействие. Ако кърпата е суха, то прахта и замърсяванията пък се улавят от микрофибърните нишки, благодарение на статичното привличане.

Микрофибър влакното поема замърсяването и не оставя следи върху третираните повърхности. Бактериалната среда след почистване с микрофибърна кърпа се редуцира до 99%.

При почистване с обикновена, мокра кърпа по традиционния метод, замърсяването само се размазва и не се отстранява изцяло. След почистването остава тънък влажен слой, който е идеална среда за развитие на бактерии и гъбички.

С микрофибърните кърпите на Tupperware можете да почиствате: мебели, плочки, умивалници, прозорци, огледала, дръжки на врати, теракот, тенджери, кранове на чешми, телефони, телевизори, компютри, очила и още много предмети.

Опитайте сами и почистването ще се превърне в удоволствие!

Следващите две седмици комплект от микрофибърна кърпа за прозорци (40х40 см) и микрофибърна кърпа за под с две лица, за упорити петна (60х50 см) ще са на промоционална цена 27 лева.

Чистете и се забавлявайте!

Mikrofibarna karpa za pod TupperwareMikrofibarna karpa za prozorci Tupperware

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Микрофибърни кърпи за прозорци и под на Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.