Легумиера Tupperware

Легумиера е съд изработен изцяло от пластмаса и се състои от плътна основна купа, вътрешна купа – цедка, разделител и капак. Този съд не е типичен за България и затова първоначално предизвиква учудване, а приложенията му са много:

  • за мариноване на месо или зеленчуци за скарата/грила;
  • за бланширане на малки филенца или зеленчуци;
  • за приготвяне на паста, кус-кус, ориз, само с вряла вода;
  • за забулване на яйца;
  • за едновременно измиване и отцеждане на водата от плодове и зеленчуци;
  • за отцеждане на мазнината от пържени кюфтенца, картофки, лучени кръгчета;
  • за сервиране на масата;
  • за поднасяне на диня или пъпеш, без опасност парченцата на дъното да се разкашкат;
  • за накисване на варива или приготвянето на кълнове.

Само през януари можете да закупите съд Легумиера с отстъпка.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Легумиера Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.