Спиди шеф Tupperware

Спиди шеф – уредът за перфектни белтъци на сняг (само за 25 секунди), за домашна майонеза, за кремове и сосове. Компактен е и не се нуждае от ток.
Какво прави един кекс или крем неустоимо пухкав? Разбира се, разбитите на сняг белтъци. Но, за да имате съвършеният, пухкав сняг, трябва да спазите редица правила при приготвянето им.
„Правила за разбиване на белтъци на сняг
– отделяте внимателно желтъка от белтъка;
– използвайте само пресни яйца, със стайна температура;
– съдът, в който разбивате белтъците да е сух и да не е метален/дървен;
– за сигурен успех добавете щипка сол/ захар или малко лимонов сок / оцет;
– докато разбивате, използвайте най-ниската степен на миксера.“
Толкова много условия, за да разбиете белтъците!? Ще се откажете ли? Ще остане ли за друг път?!
Ами, да ви кажа право, ако следвате правилата наистина ще имате прекрасно разбити белтъци на сняг, но не е нужно да ги спазвате.

Променете правилата! Трябва ви само Спиди шеф.

Слагате колкото са ви нужни белтъци и завъртате ръчката. За нула време ще имате най-прекрасните и пухкави белтъци на сняг.
Лесно и достъпно, както за домакини с дълъг стаж, така и за начинаещи любопитковци.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Спиди шеф Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.