Термосерв.


Ястия в ТЕРМОСЕРВ
запазват всички хранителни свойства на продуктите защото се готвят при температура под 80 градуса
Внимание- съда се пълни винаги с вряща вода от котлона директно се изсипва в съда до горе.
1. Салата с булгур- 120 гр. булгур се залива до горе с вряща вода в термотопа. След 25 мин се изцежда. Добавете лук, домати, краставици, чесън, сол.
2. Макарони- 250 гр. Се заливат до горе с вряща вода ,стоят 15-20 минути Добавете малко масло при изцеждането.
3. Печурки се измиват и нарязват на две.Слагат се в термотопа с вряща вода до горе за 30 минути. Изцеждаме, заливаме с врящо масло или ги използваме за гарнитури.
4. Замразени зеленчуци микс-грах, зелен фасул, моркови- предварително ги размразете. Вече размразени ги заливате в термотопа с вряща вода до горе. След 25 мин са готови и изцеждате.
5. Пресен карфиол и броколи престояват в термотопа с вряща вода за 20 минути. След това залейте със сос от синьо сирене, сметана, кашкавал и дори обикновено сирене на вкус. Превъзходно е.
6. Спанак и коприва се готвят за 20 минути в горещата вода. След изцеждане залейте със зехтин, оцет и сол по вкус. Прекрасни салати с висока хранителна стойност.
7. Яйца на очи по панагюрски- Напълнете съда до горе с вряща вода. Добавете две лъжици оцет. Леко пуснете яйцата. След 20-30 мин яйцата са готови. Ако ги обичате рохки ги дръжте по-малко. Внимателно ги отцедете и сложете с лопатка в чиния. Залейте с горещо олио и червен пипер .
8. Използва се за пилешки резенчета от бяло месо или риба ще дам допълнително рецепта.
9. Жито за диета за отслабване и прочистване на Петър Дънов / житото стои в съда една нощ/ Виж по горе-
Да Ви е сладко
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Термосерв."

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.