Седмични оферти.


Това е единствената и уникална чаша в световен мащаб за кафе, чай, коктейл и друга напитка, произведена от материал ECO+ – материал, който се създава от смесени пластмаси, които могат да се рециклират /домакински ръкавици, бутилки от шампоани и перилни препарати, найлонови торбички/. Сламките са също от този материал ECO+. Чашата има много малка иглена дупка в едната част, за да излиза горещата пара от нея. Затова , се носи в ръка, идеална за колата, на разходка в парка, но не в чанта. А сламката идеално влиза в по-големия отвор на чашата . Със сламката много по-лесно се отпива напитката, а също така, ако пиете от по-тясната страна на сламката, предпазвате зъбите си от силното кафе. Малки деца също могат да пият от по-тясната част на сламката. Има допълнителна дръжка /пръстен/, за да ни предпази от горещата напитка в чашата. В два прекрасни цвята , за него и за нея, за нея и за нея… и т.н. Не е термочаша. Може да се пие и без сламка. А и не забравяйте, че на 3 юли влиза забраната за всички еднократни прибори в ЕС .
Кърпата за прозорци е изработена от материя наподобяваща пчелна пита.Чисти и полира без препарат-прозорците и огледалата ,както и антирефлексни стъкла ,ще блестят.Намокрете и изстискайте кърпата и почистете без препарат.
Кърпата за прах е мека и с дълги нишки от едната страна ,които улавят и задържат голямо количество прах .Другата страна на кърпата е подходяща за полиране.
кърпата е подходяща за почистване на монитори клавиатури и други.Кърпата е анти статична.

УНИВЕРСАЛНА КЪРПА : Състав: 80 % Полиестер – 20 % Полиамид
Вид плетка: смесена плетка
Почиства, полира, намокрена или суха, без да оставя петна! Изделията от този вид са приложими почти навсякъде – от кухнята до банята, създавайки по-здравословна и хипоалергенна среда.
Начин на употреба:
В сухо състяние е отлична за почистване , благодарение на електростатичните си качества. Прегънете на 4 за по-голяма ефективност.
Намокрена и добре изтискана, кърпата ще абсорбира вода и мазнина. В кухнята за хладилник, печка, плота и плочките. премахва и мазнина. Много добре за крановете на чешмите, полира и лъска прекрасно. Премахва всякакви петна от тях. Подходяща е за почистване на малки или по-големи повърхности. Бихте могли да добавите и бял оцет (евтин и силен анти-бактериален продукт). Изперете кърпата със сапун.
Перат се без омекотител.Благодарение на тях не купуваме вредни препарати,създават хипоалергенна среда,поради високо абсорбиращите си качесва попивайки прах и мръсотия.
Това е цяла система ,която работи без ток и е лесно преносима .Навсякъде с вас за да приготвите любимите си домашни гозби.До сега не е била толкова намалена заедно с основата.Не се чудете ,а бързичко си я вземете.