Мини оранжерия във вашия дом

Това са съдовете Вентсмарт на Tupperware.
В тях съхранявате четири пъти по-дълго и транспортирате безпроблемно плодове и зеленчуци.
Изработени са изцяло от качествена, антибактериална пластмаса. Херметическият капак се отваря и затваря лесно, а отгоре му е разположена специална клапа. Тя може да бъде в три позиции: отворена, полуотворена или затворена, взависимост от съдържанието в кутията. Това спомага за регулиране на атмосферата във Вентсмарта, като подържа идеален баланс между кислород и въглероден двуокис. На всяка кутия за улеснение има схема на оптималното съхранение за даден плод/зеленчук .
Дъното на кутията е оребрено, което освен отлична циркулация на въздуха, осигурява и оттичане на излишната влага, избягва се „кисненето” на продуктите в нея. По този начин се предотвратява процеса на загниване.
Отваряйки капака на Вентсмарта вие ще останете изключително доволни от аромата, които ще усетите, от свежите малки капчици (като утринна роса), които ще видите и от липсата на загнили или изсъхнали части по плодовете и зеленчуците.
Махнете изпочупените чекмеджетата от хладилника и на тяхно място подредете кутиите Вентсмарт. Създайте ваша собствена мини оранжерия. Предлагат се в различни размери и вместимост. Изберете подходящите за вас и действайте. Кутиите са прозрачни, което ви позволява лесно да откриете нужният ви продукт, с модерен и изчистен дизайн са и пестят място в кухнята, тъй като се подреждат един в друг когато не се използват.
Ваш ред е за революция във вашия хладилник.
От вас зависи да спрете да купувате и изхвърляте!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Мини оранжерия във вашия дом"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.