Чаша за малки и големи

Що е то? Мъчничко беличко с мъничко лилавичко. Става както за топло, така и за студено. Както за малки, така и за големи. Трудно се чупи и поставеното в нея издържа два-три пъти по-дълго от поставено в обикновена стъклена/порцеланова чаша.

Ако не се досещате, то направо ще ви кажа – чаша „Алегра“ 330 мл, с поставка за лъжица в дръжката, лъжичка и херметическо капаче.

Сложете край на счупените стъклени чаши у дома и постоянното купуване на нови. Трябва ви пластмасова, издръжлива на счупване чаша от Tupperware.

Сложете карай и на паренето по езика или изтръпналата устна от досега на горещата/студената, метална лъжичка. Трябва ви пластмасова.

Лъжичката върви в комплект с чашата, а чашата сега се предлага в комплект от 4 броя. За да избегнете грешката да купите една и после да се връщате за още.

Чаша „Алегра” е подходяща за всеки и за малки ръчички и за големи длани. Дръжката й е максимално отдалечена, за да не ви изгори топлата напитка налята в нея. Може да се ползва за ароматно кафе, парещ чай, сладоледена мелба, подквасване на кисело мляко, съхранение и пренасяне на сутрешната ви порция овесена каша, нишестено кремче, мляко с ориз, малеби, мини торта или пудинг.

Нямате си идея колко ви е липсвала чаша „Алегра” в ежедневието ви, защото не сте предполагали за съществуването й. Сега тя е близо до вас. Протегнете ръка и тя ще бъде ваша и с вас навсякъде у дома, на работа, в колата, на разходка…

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Чаша за малки и големи"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.