Най-доброто за вас

Колко често сядате в заведение/ресторант, с цел да хапнете готвено, а не полуфабрикат от павилиончето и то накрак?!

Сядате и чакате да донесат менюто, чакате да ви вземат поръчката, чакате да ви сервират, чакате и да платите сметката. Накрая, изнервени тичате към работата, защото отдавна сте попрекрачили полагащото ви се врме за обяд. Един път, два пъти, никой не ви прави забележка, но на вас ви става неудобно. Принуждавате се да ядете некачествена храна, само и само да е бързо и да се побирате в бързо отлитащите минути на обедната почивка.

От лошата (размразени и изпържени полуфабрикати) храна ви става тежко и не сте в състояние пълноценно да работите, получавате киселини и коремът ви започва своето отмъщение на секундата, доспива ви се и ви липсва енергия.

Tupperware има решение! Топла храна за навън 1.5 л.

Сгответе любимото ви ястие, вечерта вкъщи. Отсипете в купата „Топла храна за  навън“ и приберете в хладилника. На сутринта вземете купата с вас. Пуснете я в чантата или я сложете на седалката в колата, тя е затворена херметически и няма да протече. На обяд натиснете навътре балончето, разположено върху капака й и стоплете ястието в микровълнова фурна. Няма нужда да пресипвате, за да притоплите или за да сервирате. Хранете се директно от купата. Разполагате и с пълен комплект прибори – нож, вилица, лъжица, закрепени на капака на купата.

Насладете се на кратката обедна почивка пълноценно, а не в търсене на храна и чакане да ви обслужат. Хапнете, а през останалото ви свободно време се разходете, или поговорете с приятели/колеги, или послушайте песента на птиците в близката градинка.

Живейте здравословно! Бъдете щастливи!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Най-доброто за вас"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.