Не позволявайте да ви изненадат, бъдете подготени!

Успешна учебна година, мили родители, учители и деца! Нека тя бъде изпълнена с много положителни емоции, настроение, предизвикателства, удовлетворение и усмивки!

При мен учебна година започна и отново за поредна година – училищни недоразумения.
Пенадесети септември завари директорката и училището неподготвени. Отново неработещ стол. Да си призная честно, новината не ме изненада. Не се случва за първи път и съм подготвена. Ще започнем годината с ранно ставане и приготвяне на сандвичи за обяд. За пореден път ще последват оплаквания от болки в корема. След което болничен вкъщи.
Ако и на вас ви звучи познато, то ето как можете да избегнете негативните подследици от липсата на стол в училище. На помощ отново е Tupperware.
Подберете няколко цветни кутиики от каталога и се погрижете лично, вашето дете да се наслаждава на вкусен и здравословен обяд. Разбира се приготвен от вас с любов и съхранен за няколко часа в малките, херметически купички на Tupperware.
Купичките са компактни и заемат минимум място в раницата. Всяка е с различна вместимост. Най-малката грее в прекрасен, слънчев цвят и е за салатата. Тя е 240 мл. Средната е в небесно син цвят и е за основното ястие. Тя е с големина 500 мл. Най-голямата е в царствено-патладжанен цвят и е за десерта. Нейната вместимост е 800 мл. Херметическите им капачета, са гаранция, че няма да се разтекат в раницата и по учебниците и тетрадките. Цветовете им са весели и леко прозрачни, детето лесно може да различи какво съдържат.
Благодарение на чудните купички на Tupperware, вашето дете ще се храни качествено, здравословно и ще се забавлява. А вие ще сте един щастлив родител на едно доволно и весело дете. Вашето!
Честита нова учебна година!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Не позволявайте да ви изненадат, бъдете подготени!"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.