Шприц Мини-макс на Tupperware

Аз лично рецепти не записвам! Има толкова много и различни рецепти, а искам да изпробвам всичките.

Понякога ми се случва да повторя и потретя рецепта, но винаги променям някоя съставка и тя става по-различна. С годините спрях да меря и грамажи и милилитри. Слагам продуктите на око и резултатът е винаги отличен. Така ми е по-забавно в кухнята.
Но има неща, които не променям никога. Всеки път ги използвам и не ги заменям с други. Не, не са подправките. Става дума занеизменните т. нар. „кухненски помощници“. Купи, шпатули, форми. Старите помощници не ги заменям, но от време на време добавям нови. Както стана с шприца „Мини макс”
Видях го и вече знаех, че трябва да ги имам.
Използвам го често и съм благодарна, че е при мен. С него сладките и соленките стават прекрасни и изкушават, не само с аромат и вкус, а и с външен вид. Незаменим е при декориране на кремове и торти със сметана, за домашни целувки или картофени дукеси, за пълнене на канелони или еклери.
Шприцът „Мини макс” е с вместимост 350 мл, което го прави много удобен за работа. В комплекта има пет накрайника и капаче. Ако ви остане крем, не е необходимо да го местите в друг съд, съхранете го в самия шприц. Изработен е от антибактериална пластмаса, Tupperware. Формата му е във вид на хармоника. Използвайки го, вие с минимум усилие украсявате и пълните с крем вашите творения. Почиства се лесно на ръка или в съдомиялната машина.
Убедете се сами!
Заложете на този качествен, удобен и мултифункционален помощник, за да ви е лесно и приятно в кухнята.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Шприц Мини-макс на Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.