Професионални съдове серия Шеф на Tupperware

Всеки съд от тази серия е сам по себе си един малък шедьовър. В тях готвите с удоволствие, пестите пари от електроенергия, храните се здравословно и диетично.
– изработени са от висококачествена, неръждаема стомана.
– дъното им е трислойно (вашето ястие никога няма да загори или да залепне за дъното).
– бързо и равномерно се нагрява, може да се ползва на всички видове котлони.
– не е необходимо да готвите на високи градуси, когато ястието заври, намалете. (Спестите енергия и се насаждавайте на вкусна, топлинно-обработена храна, със запазени хранителни качества).
– при готвене в тенджерата от серията Шеф, може да не се добавя вода и мазнина или поне, те да бъдат в минимални количества.
– от вътрешната стена на всяка тенджера е гравирана скала (винаги точно да отмервате какво количество продукти да сложите)
– специална клапа известява когато ястието заври. След което може да се постави в позиция отворено (парата да излиза навън) или затворено (парата да остане в съда), без тракащ капак и пръски във всички посоки;
– дръжките са метални, но кухи (по време на готвене спокойно да ги докосвате с ръка. Те са приятно затоплени, но не и горещи).
– капакът разполага с щифт, с чиято помощ като го отворите, го закрепвате за самата тенжера и свободно добавяте продукти (без риск от изгоряне или капки от изпаренията по капака).

Серията Шеф не се предлага в каталог Пролет-Лято 2015 на Tupperware, а само в месечните промоционални брошури.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Професионални съдове серия Шеф на Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.