Контейнер за лук

Къща без лук, е като ястие без сол.

Лукът е неизменна част от битието ни. Има го във всевъзможно варианти – червен, бял, жълт, воден, лют, зелен, стар, кромид, праз, чесън. Присъства във всеки дом, по всяко време. А ако случайно свърши, то съседите са насреща.

Често взимаме по-големи количества, за да разполагаме с него винаги, когато ни потрябва. От голямо значение е начинът, по който ще го съхраним.

За никой от вас няма да е изненада, че ден-два след покупката лукът в мрежичката е леко загнил. Не е добър вариант и сплетеният на плитка лук, с времето става прекалено сух. Съхраняваният по тези начини лук, лесно се напрашава, а и от него непрекъснато падат дребни люспи.

Спестете си главоболията и си вземете контейнер за лук Tupperware.

kontejner za luk1Той е здрав, антибактериален, с отвори за вентилация, елегантен и функционален. Можете да го поставите, където решите – на терасата, в килера/мазето или на кухненския плот.
Лукът не се замърсява, не прораства, не загнива, не хваща плесен, не падат люспи по пода. Контейнерът е 3 л, достатъчно голям да събере няколко килограма кромид лук.
Имайте доверие, вашият лук е в оптималната си среда на съхранение, в контейнера за лук на Tupperware.

А тайната, която ще споделя е, че вече имам няколко контейнера и не ги използвам само за лук. Подходящи са и за съхранение на плодове (ябълки, портокали, банани) и зеленчуци.

На промоционална цена 33 лева до 29 ноември 2015 г.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Контейнер за лук"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.