Специална оферта за периода от 21 до 27 септември

Термо-чаша „Кафе на път“

Само до неделя (27 септември) можете да поръчате Термо-чаша „Кафе на път“

Вместимостта й е 360 мл, а стените са двойно изолирани. Изработена е изцяло от пластмаса, качество и гаранция Tupperware. Вашата напитка ще остане топла или студена в продължение на цял час. Което ще ви позволи да се насладите изцяло на ароматното си кафе, освежаващия фреш или ободряващия чай, на път за работа или училище.

Формата на Tермо-чашата е ергономична и удобно приляга в дланта. За разлика от металните термоси, пластмасата ще остане приятно затоплена или изстудена, но никога няма да изгори или замрази кожата ви. Размерът й е перфектен за чанта, раница или джобовете на колата. Капакът й е на винт, което  ви дава пълен достъп до дъното й, за да можете лесно да я почистите. На самият капак има по-малко капаче с отвор, за да отпивате без риск от окапване.

Вземете вашата Термо-чаша, тя ви очаква. Намалете стреса и се отдайте на удоволствието, не пийте кафето на екс, а му се наслаждавайте дълго. Забъркайте любимата си напитка у дома, подминете с усмивка уличната кафетерия. Спестените пари, вложете във вълнуващо пътешествие.

Разбира се няма да пътувате сами, ще бъдете най-малко двама – вие и вашата любима Термо-чаша „Кафе на път“.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Специална оферта за периода от 21 до 27 септември"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.