Тирбушон и ножица

Така необходими за всеки дом!

Мислите си, че не ви трябват, но когато по стечение на обстоятелствата пристигнат при вас, не можете да си обясните как сте живяли без тях досега.

Едни такива малки, необходими за кухнята нещица са тирбушонът и ножицата на Tupperware.

Тирбушонът, отваря тапата на вашето вино по интелигентен начин. Без излишно напрежение в мускулите и частици от корк в чашата ви. Навивате и готово. В последствие, ако не използвате цялото съдържание на бутилката, можете да я затворите отново с тапата (тирбушонът вече е оформил единият край на тапата по размер на отвора на бутилката).

NozitzaНожицата, благодарение на ергономичната си форма, удобно приляга както в дясната, така и в лявата ръка. При работа с нея, натискът равномерно се разпределя между ножицата и ръката. Дръжката е от омекотена пластмаса, с цел да се избегнат наранявания по кожата.

Ножицата лесно се отваря и затваря, с едно движение. С лекота режете шунка, бекон, пастърма, зелена салата, рибно и пилешко филе. С нея можете лесно да почистите перките на рибата, без риск от порязване.

Ножицата намира приложение не само в кухнята, но и в офиса и градината. Подходяща е за рязане на хартия, картон, найлон, цветя и подправки.

Обърнете внимание: Тази ножицата не е изработена за рязане на пилешки кости, метал и плат.

След употреба почистването й става или с препарат за съдове или в съдомиялна машина.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Тирбушон и ножица"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.