Микрофибърни кърпи Tupperware

Две е по-добре от едно! Предложението на Tupperware е комплект микрофибърни кърпи: едната за прах, а другата универсална (за всичко останало).

Кърпите почистват само с вода. Като собственик на тези къпри, вие допринасяте за намаляването на химикалите в околната среда. Средата, в която живеете става по здравословна. Спестявате пари, тъй като покупката на почистващи препарати става излишна. Спестявате и време, почистането с кърпите става бързо и без излишен натиск от ваша страна.

При почистване с обикновена мокра кърпа/парцал мръсотията се замазва и не се отстранява изцяло. Влажната следа, която остава е иделна за развитието на гъбички и бактерии.

При кърпите от микрофибър на Tupperware, влакното поема замърсяването и не оставя следи върху третираните повърхности. Бактериалната среда след почистване с кърпа се редуцира до 99%. Дебелината на всяко влакно е по-малко от 1/100 от дебелината на човешки косъм. Това е по-малко от повечето бактерии и мръсни частици, а специалният метод на сплитане на влакната подсилва ефекта. По този начин се оформя абсорбираща повърхност, която поема мръсотията. Когато влакната на кърпата са сухи, прахта и замърсяванията се свързват на повърхността им чрез статично привличане. Когато влакната са влажни, замърсяванията се улавят благодарение на капилярни сили на взаимодействие.

mikrofibarna karpa universalnaС кърпите можете да почиствате: мебели, плочки, умивалници, прозорци, огледала, дръжки на врати, кранове на чешми, телефони, телевизори, компютри, очила и още много предмети. Опитайте сами и почистването ще се превърне в удоволствие!

А почистването на самите кърпи отново е лесно. Нужно се да ги изплакнете три пъти със сапун или прах за пране. Единствено, не трябва да употребявате омекотител, защото той ще остане в самото микрофибърно влакно и ще възпрепятства абсорбирането на мръсотията при бъдещо чистене с тях.

Чистете и се забавлявайте!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Микрофибърни кърпи Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.