Еко бутилка за мен, еко бутилка за теб

Кажете „Не” на бутилките за еднократна употреба и „Да” на еко бутилка Tupperware за многократна употреба.

С покупката на еко бутилка вие ограничавате замърсяването на околната среда.
Еко бутилките не се деформират, с тях няма риск да се порежете или нараните. Изработени изцяло от висококачествена пластмаса.

Предлагат се в различни цветове и размери. Подходящи са както за деца, така и за възрастни. Те са идеални за съхранение на течности и напитки. Еко бутилката е почти прозрачна, което ви позволява по всяко време, с един поглед да определите количеството на съдържанието в нея. Капачката й е на винт и се затваря плътно, което гарантира, че и капка няма да се излее в раницата/чантата ви. Дъното й е широко и стабилно. Еко бутилката е лесна и удобна за хващане, дизайнът й изцяло е съобразен със структурата на човешката длан.
Сега комплект от две еко бутилки Tupperware (розова и синя) от 500 мл са на промо цена 26 лева. Еко бутилките са със спортен, херметически накрайник, който улеснява отравянето и затварянето им. Малкият отвор на капачката е идеален за отпиване дори за малки деца. На гърба на капачката има специален отвор за закачане на талисман/украшение с връвчица. Така вашата еко бутилка придобива уникалност и винаги ще я разпознаете сред други еко бутилки.
Бъдете отговорни към себе си, към здравето си. Бъдете отговорни към Земята, към заобикалящата ни природа. Бъдете еко с еко бутилка за многократна употреба Tupperware.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Еко бутилка за мен, еко бутилка за теб"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.