Микрогурме

Как винаги да имате здравословено и вкусно ястие за минути!?
Не, не е като си поръчате по телефона от ресторант. Доставката отнема повече време. А и внимателно, не е сигурно, че е здравословно и приготвено непосредствено след поръчката.
Tupperware ви предлага отлична идея да разполагате с домашно приготвен гурме ястие за минути.
Как?
Разбира се, като използвате съда за готвене на пара Микрогурме (диаметър 26.3см, височина 13.7 см) в микровълнова фурна. С него вашата храна винаги ще бъде предпазена от вредното влияние на микровълните. Сипете вода в най-долната част, във втората част подредете зеленчуци, а в третата част риба/месо, с най-горната част покрийте и сложете съда в микровълновата. Точно след шест минути, вашите броколи са готови за консумация. Седем минути са нужни на тиквичките, а осем на морковите. Под въздействието на микровълните, водата от най-долното ниво се изпарява и по този начин продуктите в горните две нива на Микрогурмето се задушават на пара. Зеленчуците и месото запазват свежестта, аромата и цвета си.

Изваждете Микрогурме от фурната и сервирайте. За минутивашето ястие е поднесено и готово за консумация. Винаги с гаранция за превъзходен вкус!
За разлика от стъклените съдове за микровълнова, Микрогурме, е направено така, че вашата фурна да не се нуждае от почистване след всяко готвене. Пяната от варенето се събира в самия съд и фурната остава перфектно чиста.
Сега Микрогурме за готвене на пара в микровълнова фурна е с 35 % намаление. Зарадвайте вас и вашето семейство с този прекрасен съд.

Mikrogurme Tupperware

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Микрогурме"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.