Чаши Н.К. Tupperware

Чаша Н.К. е изработена от най-високо качество пластмаса, която е гладка отвътре (не задържа мазно и мирис), и грапава отвън (за по-добро сцепление при хващане). Обемът й е 330 мл, отгоре се затваря херметически с капак. На самият капак има отвор със силиконова мембрана, в който можете да сложите сламка. Ако махнете сламката и неволно бутнете чашата, то тя няма да потече, мембраната ще задържи течността вътре.

Чашата е отличен избор за малки деца (край на счупените стъклени/порцеланови чаши, събирането на опасни парченца от пода и риска от нараняване). Перфектна е за колата или за пикник в парка. Херметическият капак, винаги ще предпази напитката ви от любопитни насекоми. Чашите Н.К. са елегантно решение за вашето парти. Ще се спасите от лепкащи петна по килима, от разляти напитки.

Чаши Н.К. са подходящи за студени и топли напитки (максимална температура 85 градуса). Транспортират се в изправено положение.

Сега комплект от две чаши Н.К. 330 мл (в зелено и в жълто), с херметически капак и отвор за сламка, на специална цена 18 лева.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 Отговор на "Чаши Н.К. Tupperware"

  • comment-avatar
    Kitchen Loading 07.09.2017 (19:34)

    Благодаря!

Напишете отговор

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.