Кана Н.К. 2 л

Приятелка ми подари тази кана преди година. Донесе я и надникна в хладилника ми. Взе пластмасовата бутилка Кока-Кола 2 л, която беше пълна с преварено прясно мляко и директно го пресипа в кана Н.К. Аз изтръпнах, но стоически не казах нищо. Бях ужасена, та как после ще измия каната, най-вероятно ще трябваше да я изхвърля.

Няколко часа по-късно, след като приятелката ми си тръгна, извадих нова празна пласмасова бутилка Кока-Кола и върнах млякото в нея. Взех кана Н.К. и се приготвих за голямо търкане с гъбата и верото. Но за моя изненада, каната се изми безупречно за секунди. Не остана мазно или мириз. Бях възхитена. Обадих се на приятелката ми, за да и призная какво бях направила, а тя не спря да се смее. Беше й забавно. После подробно ми обясни, че това е кана Н.К. на Tupperware.

Това в началото не означаваше нищо за мен, а сега вече знам, че Кана Н.К. е:

 • изработена от висококачествена пластмаса, която не е пореста и по нея не оставят следи от храни/течности, както и не се задържат миризми (убедих се от личен опит);
 • с дизайн съобразен с нас и нашите предпочитания. Събира се лесно на вратата на хладилника. Елегантно и красиво стои на трапезата.
 • с дръжка подходяща както за голяма ръка, така и за малка, детска ръчичка.
 • с капак, който има три положения: затворено, отворено за силна струя и полуотворено за по-слаба струя.
 • практично решение за използване в градината, тъй като когато е затворен капакът й, в нея не могат да проникнат насекоми.
 • цветът й е положен по специалена технология, така че да не в досег със съдържанието в каната.
 • подходяща за сок, мляко, яйрян, както и за запарване на чай, издържа максимална температура до 85 градуса.
 • с горен ръб, проектиран, така че да не разлеете и капка при наливане в чаша.

Kana NK chashi NK TupperwareОт онзи ден преди година, та чак досега аз непрекъснато използвам подарената ми кана Н.К. Вече спрях да събирам празни пластмасови бутилки за еднократна употреба от газирано/минерална вода. Имам си Кана Н.К. на Tupperware.

Сега Кана Н.К. 2 л е на промоционална цена 19 лева.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Кана Н.К. 2 л"

  Напишете отговор

  Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.