Силиконови ръкавици Tupperware

Още ли ползвате ръкохватки от плат или стара кърпа, за да извадите горещият съд от фурната? А защо не ги смените? Омръзнаха ли ви мехурите, болката и белезите по кожата ви?

Имате нужда от промяна, трябват ви силиконовите ръкавици за фурна на Tupperware.

Размерът им е универсален, но достатъчно голям, за да може да се ползва и от мъже. Ръкавицата е удобна, обгръща цялата длан и китката, почти до лакътя, а не само пръстите. По този начин предпазва от горещи пръски и топла пара по време на готвене. Отгоре е изработена  от висококачествен, пластичен силикон издържащ на температура до 220 градуса, а отвътре е изцяло от плат.  Платът предпазва кожата ви от изпотяване.

Ако силиконът се изцапа, достатъчно е да го почистите с вода, след което да подсушите с кърпа. Благодарение на формата на ръкавицата (отделение за палеца и отделение за пръстите), вие не само пренасяте топли съдове, но и без проблем отваряте капака им. Силиконът притежава противоплъзгащи свойства и сигурно задържа съда в ръцете ви без риск от изпускане.

Silikonova rakavitsa za furnaСиликоновите ръкавици са идеални за ползване със съдове от серия Ултра про, серия Шеф и серия съдове за микровълнова (Микрогурме, МиркоПлюс, съд за ориз и т.н.). Единствено не се препоръчва използването им като подложки на горещи съдове.

Сега силиконовите ръкавици се предлагат на промоционална цена. Осигурете вашата и на семейството ви безопасност. Обзаведете се със силиконови ръкавици Tupperware и вече никога, няма да усетите топлината на горещия съд или да се изгорите неприятно.

Предпазете кожата си от високата температура.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Силиконови ръкавици Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.