Комплект ножове Tupperware с калъфи и още нещо

Сега имате възможността да закупите ножовете от серията „Universal“ на Tupperware с 30 % отсъпка.

Тази серия включва шест ножа:

  • за хляб;
  • за филетиране;
  • кухненски;
  • за печено;
  • за зеленчуци;
  • за белене.

Всички те са с острие от норвежка, закалена стомана и са заточени равномерно от върха до края. Ножовете са гъвкави, което позволява да се адаптират лесно към продукта, който искате да нарежете/отрежете. Дръжка е изработена от висококачествен, противоплъзгаща се  пластмаса Tupperware. Дори ако работите с мокри ръце, ножът няма да ви се изплъзне от дланта. Всеки нож е със защитен калъф, за вашата безопасност по време на съхранение или транспортиране.

Ергономичната форма на ножовете и идеалната балансираност между острието и дръжката, ви помагат без излишен натиск и с лекота да режете твърди продукти като диня, тиква, ананас, зеле. Използвайки нож от серията „Universal“ вие винаги ще имате гладък и равномерен разрез, независимо от продукта.

Бъдете внимателни с ножовете. Те са висококачествен продукт. Грижете се за тях (не ги прибирайте влажни в калъфчетата им, не ги използвайте като отвертки) и те ще бъдат с вас дълги години.

Tupperware ви поднася още две неустоими оферти!

За да бъде комплектът ви от ножове стилно подреден на кухненския плот и за да няма затъпени остриета, сега можете да закупите поставка за ножове (не се предлага в каталог есен/зима 2015) и точило за ножове на промоционална цена.

Postavka za nojove Universal TupperwareTochilo za nojove Tupperware

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Комплект ножове Tupperware с калъфи и още нещо"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.