Тенджера Шеф на Tupperware

Тайната на вкусната супа е в дългото готвене и в големината на съда.

Затова и курбан чорбата става така неустоима. Бабите я слагат на огнището от сутринта, да къкри бавно, в огромен казан.

Вкъщи е невъзможно да готвите в казан, но ако го направите в по-голям размер тенджера, ще усетите разликата веднага. Ако тенджерата е от серия Шеф на Tupperware, винаги ще се радвате на прекрасен резултат независимо от времето за готвене.

Сега Tupperware ви предлага тенджера от серията Шеф с вместимост 7.6 л. Изработена е от неръждаема стомана, а капакът й е от закалено стъкло. Така само с един поглед проследявате процеса в нея. Дръжките са специални и по време на готвенето са приятно затоплени, но не и горещи. Отвътре е гравирана скала с мерките, за прецизно отмерване на количествата продукти. Дъното й е многослойно, бързо нагрява, но не загаря. В тенджерата можете да готвите с минимално количество вода и мазнина. Ястието става ароматно, апетитно и топящо се в устата.

Тенджера Шеф 7.6 л е подходяща и за малки и за големи семейства, с афинитет към вкусната и здравословна храна. Перфектна е и за приготвянето на домашна лютеница, за домашни сладка и конфитюри, за сваряване на яйцата за Великден или за стерилизиране на буркани със зимнина.

Изберете тенджера Шеф на Tupperware. Тя ще ви служи дълго и вярно.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Тенджера Шеф на Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.