Правоъгълна силиконова форма Tupperware

Силиконова, правоъгълна форма в кафяв цвят, с вместимост 1.5 л. За приготвяне на кекс, хляб, козунак, терин, месни рула, сладоледена торта. Без набрашняване и намазняване, без аромат на гума, без търкане на загоряло и залепнало след употреба, без недопечени части, без отделени вредни вещества в храната ви.

Сега можете да закупите с отстъпка от 25 %.

Благодарение на свойствата на материала, от който е изработена, силиконовата форма издържа на температури от – 25 до +220 градуса. Подходяща е както за притопляне в микровълнова фурна и печене в електрическа фурна, така и за съхранение в хладилник и замръзяване във фризер.

Пригответе тестото за кекса/съставките на ястието, което ще печете. Изсипете директно във формата. Не е нужно да намазнявате или набрашнявате. Поставете силиконовата форма във фурната и печете (без функция „Грил“). Когато ястието/кекса е готово, извадете формата от фурната и изчакайте няколко минути. Разтегнете с подръпване стените на формата и извадете ястието/кекса с лекота.

Ще забележите, че вашата форма е почти чиста, а ястието/ кекса равномерно изпечени.

Правоъгълната силиконова форма можете да сложите в съдомиялната или да я измиете на ръка с мека гъба и препарат за съдове (не използвайте абразивни препарати или телена гъба).

Изпеченето ястие/кекс е готово за поднасяне. Внимание! Изяжда се бързо.

Гответе вкусно, хранете се здравословно!

Pravoagalna silikonova forma

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Правоъгълна силиконова форма Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.