Чийзсмарт – кутия за сирене

Чийзсмарт правоъгълен на Tupperware, размер 30.4х20.4х9.8 см. Изработен изцяло от висококачествена, безвредна и антибактериална пластмаса.

Перфектен за съхранение на сирена (бели, жълти, с плесен), колбаси (луканка, суджук, филе, шунка), тестени произведения (кекс, кроасани, бисквити, хляб). Капакът му е снабден със специална мембрана, която поддържа оптималната валажност отвътре, а излишната пропуска навън. Мембраната също така запазва аромата на продукта, вътре в кутията, без той да се разнася из хладилника. Вашите деликатеси няма да изсъхнат или да плесенясат, ще бъдат меки и ароматни дни наред.

Чийзсмарт кутията се състои от три части:

  • дъно, което има две лица – изпъкнало и вдлъбнато. Използвайте лицето, според вашите нужди. Дъното е подходящо и за сервиране, като елегантен поднос за трапезата;
  • капак – полупрозрачен, за да можете с един поглед да проследявате наличните количества в кутията;
  • силиконова мембрана вградена в капака със система за конденз контрол (лесно се отделя/поставя от/на капака) за контрол на влажността.

Дъното и капака могат да се мият в съдомиялна машина.

Силиконовата мембрана се почиства на ръка с мека гъба и препарат за съдове. Внимание: не почиствайте клетките на мембраната с клечка за зъби, защото след това няма да бъде годна за употреба.

Поставените в Чийзсмарт кутията продукти, дълго време запазват своята свежест и аромат. Убедете се сами.

До края на месеца можете да закупите Чийзсмарт правоъгълен на промоционална цена 45 лева.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Чийзсмарт - кутия за сирене"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.