Съд за ориз Tupperware

Как винаги да имате прекрасен и топъл ориз за седем минути!?
Не, не е като си поръчате по телефона от китайския ресторант. Отнема повече време. А и внимателно с китайския ориз. Овкусен е с мононатриев глутамат, който в големи количества е вреден за човешкия организъм.
Tupperware ви предлага здравословен и бърз начин да разполагате с домашно приготвен ориз, за минути.
Как?
Разбира се, като използвате съда за готвене на ориз ( 26,6х20,8х15,5 см) в микровълнова фурна. С него измервате, изплаквате и готвите ориза.
Точно за седем минути, той е готов. Изваждате го от фурната и пожелание добавяте допълнителните съставки като зеленчуци, месо, масло, сол, подправки. Две минути по-късно вашият ориз е поднесен и готов за консумация. Винаги с гаранция за превъзходен вкус!
Но, това не е всичко. В същият съд, освен ориз, можете да приготвите кекс, задушени зеленчуци, кус-кус, месо, риба и т.н. Отново за броени минути.
За разлика от стъклените съдове за микровълнова, съдът за ориз на Tupperware, е направен така, че вашата фурна да не се нуждае от почистване след всяко готвене. Пяната от варенето на ориза се събира в самия съд и фурната остава перфектно чиста.
Оризът е третата най-произвеждана зърнена култура в света! Няма дом, в който да не се консумира. А за да може всяко семейство да разполага с прекрасно приготвен и вкусен ориз за минути, Tupperware е създал специален съд.
Само от 05 февруари до 04 март 2018, можете да закупите комплект за суши: съд за готвене на ориз в микровълнова фурна, лъжица за ориз и форма за нигири суши, на промоционална цена 58 лева. Зарадвайте вас и вашето семейство с този прекрасен комплект.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Съд за ориз Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.