Екстрашеф Tupperware

Екстрашеф е от серията на Турбошеф и Турбомакс, но ви предлага много повече възможности от тях.

За секунди наситнявате плодове, зеленчуци, подправки, шоколад, кашкавал и твърди сирена. Като на детска игра приготвяте домашни сосове, майонеза, разядки и крем супи.

Без ограничението на кабел, без зависимост от наличието на ток, без неприятни рани от кълцане с нож, само Екстрашефа и вие.

Лесно, бързо и чисто.

Основата на Екстрашефа е с вместимост 1.2 л и е полупрозрачна. Отдолу е гумирана,за да се избегне изцяло риска от подхлъзване по плота/масата докато работите с него. Самият контейнер е със скала, за прецизно следене на съставките с един поглед от ваша страна. Приставките са две: първата е за рязане/раздробяване с три стоманени, остри ножа, а втората е за пасиране/разбиване. На капака има специален отвор с фуния, който ви позволява да добавяте течности (олио, мляко) без да се налага да отваряте капака. Изцяло се разглобява, почиства се в съдомиялна машина или на ръка с препарат за съдове и гъба.

Механизмът на Екстрашефа е уникален, безопасен и ефективен. Петнадесет секунди работа с Екстрашефа се равняват на 288 движения с ножа. С него пестите време и енергия.

До края на март Екстрашеф се предлага на промоционална цена.

Extrashef

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Екстрашеф Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.