Кутия Топ клас с Микрофибърни кърпи Tupperware

Пет е по-добре от едно! Предложението на Tupperware е комплект от четири микрофибърни кърпи: за прах, за чинии, за прозорци и универсална (за всичко останало), в кутия Топ клас 2.6 л.

Кърпите почистват само с вода. Като собственик на тези къпри, вие допринасяте за намаляването на химикалите в околната среда. Средата, в която живеете става по-здравословна. Спестявате пари, тъй като покупката на почистващи препарати става излишна. Спестявате и време, почистането с кърпите става бързо и без излишен натиск от ваша страна.

При почистване с обикновена мокра кърпа/парцал мръсотията се замазва и не се отстранява изцяло. Влажната следа, която остава е идеална за развитието на гъбички и бактерии.

При кърпите от микрофибър на Tupperware, влакното поема замърсяването и не оставя следи върху третираните повърхности. Бактериалната среда след почистване с кърпа се редуцира до 99%. Дебелината на всяко влакно е по-малко от 1/100 от дебелината на човешки косъм. Това е по-малко от повечето бактерии и мръсни частици, а специалният метод на сплитане на влакната подсилва ефекта. По този начин се оформя абсорбираща повърхност, която поема мръсотията. Когато влакната на кърпата са сухи, прахта и замърсяванията се свързват на повърхността им чрез статично привличане. Когато влакната са влажни, замърсяванията се улавят благодарение на капилярни сили на взаимодействие.

С кърпите можете да почиствате: мебели, плочки, умивалници, прозорци, огледала, дръжки на врати, кранове на чешми, телефони, телевизори, компютри, чинии, чаши, прах, очила и още много предмети. Опитайте сами и почистването ще се превърне в удоволствие!

А почистването на самите кърпи отново е лесно. Нужно се да ги изплакнете три пъти със сапун или прах за пране. Единствено не трябва да употребявате омекотител, защото той ще остане в самото микрофибърно влакно и ще възпрепятства абсорбирането на мръсотията при бъдещо чистене с тях.

Чистете и се забавлявайте!

Комплектът от кутия Топ клас 2.6 л с четири различни микрофибърни кърпи (за прах, за прозорци, за чинии и универсална) е на специална до 17 януари 2016 г.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Кутия Топ клас с Микрофибърни кърпи Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.