Сладкарско фолио Tupperware

И вие ли като мен разточвате и месите върху кухненският плот или мушамата на масата? После се ядосвате, че трудно се чисти и са станали резки от ножа? Ако е така, то явно е дошло време за нещо ново в къщата. Сладкарското фолио на Tupperware.
Измислено е и е изработено, така че изцяло да задоволи вашите нужди в кухнята. Размерът му е 63.5 х 46 см. Повърхността му е леко грапава, с цел тестото да не залепва и лесно да се отделя от фолиото. Ако чукнете яйце или сипете мазнина върху него, то те няма да се разтекат, а ще си останат там, където сте ги сложили.
Фолиото е гъвкаво и с него лесно оформяте рула и връщате сместа в купата. За ваше улеснение върху него са очертани няколко размера на кръга, дадени са и най-често срещаните мерни единици в сладкарството.
Фолиото се почиства за секунди под течащата вода, само с гъба и веро. Съхранението му изисква минимум място. Навивате го и го прибирате в шкафа. Когато ви потрябва, можете да го извадите и сложите където си искате, стига да ви е удобно за работа. Вече няма да се съобразявате, че масата е в кухнята.
Помислете и постъпете умно.Спрете да купувате нови мушами за масата през месец. Не е и необходимо да сменяте кухненският плот с нов, тъй като целият е станал лепкав и е на дупки. Изберете сладкарското фолио и си решете проблемът. Вече ще имате специално място и специална повърхност, на която да месите и разточвате, само за вас.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Сладкарско фолио Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.