Ултра про Лазаня Tupperware

Ултра Про съдовете са продукт на новия век. Те са с изчистен дизайн и огнеупорни. За тяхната направа са използвани най-съвременните технологии и иновативни материали. Те са истинска революция в кухнята.
Могат да се използват във фурната, микровълновата, хладилника и фризера. В тях се готви с минимум вода и мазнина. Ястието не загаря и не залепва. Леки са и лесно се почистват. Компактни са, съхраняват се един в друг и не заемат много място. Използвайки капакът, можете да печете на две нива, да избегнете пръските във фурната. Както и успешно да използвате парата, така че да не ви се наложи доливане на вода към ястието.
Съдовете Ултра Про са сбъдна мечта.
Приготвяте здравословно ястие без да добавяте мазнина, с хрупкава, златиста коричка, след което директно го поднасяте в същия стилен съд на масата. Като приключи храненето, останалото ястие прибирате пак в Ултра Про съда, за съхранение в хладилника. На следващият ден, в същия съд, го претопляте в микровълновата. Всичко това се случва само с един съд. Ако заминавате за няколко дни, без притеснение можете да замразите ястието във фризера, отново в Ултра Про.
За съдовете Ултра Про може да се говори и пише много, но не е нужно. Те са възхитителни. Убедете се сами.
Сега е моментът да го направите. Само до края на януари имате възможност да закупите на специални цени Ултра Про Лазаня 3,3 л и Ултра Про капак 1,2 л.

Lazania

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Ултра про Лазаня Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.