Комплект Туто фреско Tupperware

Серията Туто фреско на Tupperware е единствената, която предлага гарантирано плътно затваряне на кутиите. Не преминава нито влага, нито въздух.

Кутиите са в различни цветове и размери. В тях можете да съхранявате всичко.

Подходящи са за храна, за козметика, за стари снимки/писма, за мобилен телефон/камера, за дребни нещица като карфици/копчета, за бижута/ръкавели. Практически за всеки малък предмет, който искате да не бъде засегнат от времето/климатичните условия и който държите да откривате винаги бързо и на точното място – в кутията Туто фреско.

Българският принос в серията Туто фреско е, че това са перфектните кутии за съхранение на саламурено сирене, без саламура. Сиренето поставено в кутия Туто фреско е свежо и годно за употреба три пъти по-дълго, спрямо бучка сирене, поставена с найлоново пликче.

Помислете и преценете, имате ли нужда от кутиите Туто фреско!? Колко често изхвърляте развалени продукти от хладилника!? Спрете да го правите, вече има Туто фреско.

Туто фреско не се предлага в каталог Пролет 2016. Единствено до 6 март 2016 г. можете да поръчате комплект от три кутии  (500 мл, 1.3 л, 2.1 л) в оранжево, зелено и лилаво, на специална цена.

Tuto fresko Tupperware

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Комплект Туто фреско Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.