Вентсмарт Tupperware

Спрете да купувате и изхвърляте продукти! Доверете се на мини оранжериите на Tupperware – съдовете от серията Вентсмарт.
В тях съхранявате четири пъти по-дълго и транспортирате безпроблемно плодове и зеленчуци.
Изработени са от качествена, антибактериална пластмаса. Херметическият капак се отваря и затваря лесно, а отгоре му е разположена специална клапа. Тя може да бъде в три позиции: отворена, полуотворена или затворена, взависимост от съдържанието в кутията. Това спомага за регулиране на атмосферата във Вентсмарта, като подържа идеален баланс между кислород и въглероден двуокис. На всяка кутия за улеснение има схема на оптималното съхранение за даден плод/зеленчук.
Дъното на кутията е оребрено, което освен отлична циркулация на въздуха, осигурява и оттичане на излишната влага, избягва се „кисненето” на продуктите в нея.
Отваряйки капака на Вентсмарта вие ще останете изключително доволни от аромата, които ще усетите, от свежите малки капчици (като утринна роса), които ще видите и от липсата на загнили или изсъхнали части по плодовете и зеленчуците.
Заместете чекмеджетата от хладилника с мини оранжериите Вентсмарт. Предлагат се в различни размери и вместимост. Изберете подходящите за вас и действайте. Кутиите са прозрачни, което ви позволява лесно да откриете нужният ви продукт, с модерен и изчистен дизайн са и пестят място в кухнята, тъй като се подреждат един в друг когато не се използват.

До 6 март можете да закупите комплект Вентсмарт от 2 броя (1.8 л нисък и 1.8 л висок) с 25 % отстъпка от редовната им цена.

Ventsmart komplekt

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Вентсмарт Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.