Лято е, бъдете подготвени с еко бутилка Tupperware

Температурите се качват все по-високо и високо. Най-важно в това горещо време е да имате винаги под ръка бутилка с вода. А за да не изпадате в кризисни ситуации – мокри документи, неработещ телефон/таблет, подгизнала чанта/раница, то заложете на 100 % сигурната еко бутилка Tupperware.

Тя няма да протече или да се отвори неочаквано в багажа ви. Изработена от най-висок клас пластмаса, без вредни примеси. Направена е за многократна употреба. Лесно се почиства. Не се деформира. Удобна е за хващане и отпиване. Предлага се в различни размери (310 мл, 500 мл, 750 мл, 1 л), в различни цветове и с различни видове капачки (на винт или спортен накрайник).

Според проучване, проведено в България (в началото на 2016 г.) едва 39 % от работодателите осигуряват вода на служителите си. Това води до факта, че една трета от работещите хора пият по-малко от 1 л вода на ден, т.е. са хронично дехидратирани.

Дехидратацията на организма означава умора и често главоболие, докато добрата хидратация е предпоставка за отличен тонус и добра концентрация.

Подгответе се за лятото с еко бутилка Tupperware. Обърнете внимание на тялото си, не го оставяйте без вода. Водата е част от вас, и тази част е 75 %. Разгледайте картинката по-долу и помислете колко важна е водата за вас, за тялото ви и за процесите протичащи в него.

Пийте вода, насладете се на живота!

hidratacia za zdrave

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Лято е, бъдете подготвени с еко бутилка Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.