Съд за ориз Tupperware в джъмбо размер

Ако не разполагате с време и искате да можете по всяко време бързо да приготвяте перфектен ориз, то това е вашият съд.

С него няма да ви се налага да поръчвате храна по телефона и да чакате минимум половин час доставка. Вашият ориз ще е готов точно след седем минути.

Съдът за ориз на Tupperware ви гарантира, че ще разполагате с прекрасен, домашено приготвен и здравословен ориз за броени минути.

Съдът се състои от капак, похлупак и основна купа. С помощта на капака измервате и изплаквате ориза. Почистеният вече ориз слагате в основната купа на съда и доливате вода спрямо означената скала върху купата. Отгоре поставяте похлупака и затваряте с капака. Поставяте съдът в микровълновата и задавате необходимите минути. Пяната при готвенето се събира в капака на съда и вашата фурна няма да се нуждае от почистване в последствие.

Щом минутите изтекат, извадете съдът за ориз от микровълновата и добавете продукти според вашите предпочитания – сотирани късчета месо или зеленчуци, подправки, масло, сол. Разбъркайте и сервирайте.

През август, съдът за ориз на Tupperware се предлага в джъмбо размер с вместимост 3 л.

В същия съд освен ориз можете да приготвяте и задушени зеленчуци, кус-кус, риба, месо и дори десерти, като кремове и кекс. Отново бързо и чисто, само в един съд.
Зарадвайте вас и вашето семейство с този прекрасен съд! Улеснете ежедневието си!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Съд за ориз Tupperware в джъмбо размер"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.