Комплект за пикник Tupperware

Време е за пикник! Навън е зелено, свежо и слънчево.

Какво по-добро от разходка в парка, среща с приятели, весели игри на поляната и вкусни хапки!

Точно за тези моменти Tupperware ви е подготвил изкушаващо предложение – Комплект за пикник (размер 21х14х16 см). Състои се от три продълговати кутии, всяка с вместимост 900 мл и качество Tupperware. Кутиите се затварят с херметически капаци, гаранция че вашето ястие няма да се разтече и ще бъде защитено от любопитните буболечки и насекоми в тревата. Кутиите се прикрепят една върху друга чрез специални щифтове. Към комплекта има и дръжка за носене. Ако имате нужда от нея, можете да я добавите към най-горната кутия, а ако не ви е нужна, просто я приберете в кухненския шкаф.

Пригответе вашата любима салата в първата кутия. Във втората вкусни хапки/сандвичи, а в третата неустоим десерт. Затворете плътно капаците, добавете дръжката и вашият комплект за пикник е готов. Почистването е лесно с мека гъба и веро наръка или в съдомиялната.

Вземете одеало, книга/топка, студени напитки и вашият комплект за пикник Tupperware. Това е всичко, от което имате нужда за вашия лежерен пикник в парка. Насладете му се още сега!

Комплектът за пикник е на специална оферта през август. Не се предлага в редовния каталог на Tupperware Лято 2017.

Piknik v parka Tupperware

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Комплект за пикник Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.