Отново на училище с Tupperware

Лятото е в разгара си, но сутрин температурите започнаха да падат. Скоро ще се появат и първите есенни багри по листата на дърветата. Ще дойде и първият учебен ден, с трепетно очакване на всичко ново, което предстои да се случи и събраните спомени от изминалата ваканция.

Подгответе вашето дете за училище с комплектите на Tupperware.

 • Розов комплект – включва: Спортна бутилка 415 мл, с чашка на дъното, която може да се използва и като тайник за бисквитки. Кутия за сандвич (размер 14,5х14х5 см). Подарък 10 броя моливи с гумички.
 • Син комплект – включва: Спортна бутилка 415 мл, с чашка на дъното, която може да се ползва и като тайник за бисквитки. Кутия за сандвич (размер 14,5х14х5 см). Подарък 10 броя моливи с гумички.

Не чакайте последният момент. Комплектите се предлагат на специална оферта до 4 септември или до изчерпване на количествата. Изберете сега.

kutia za sandvich

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 коментара на "Отново на училище с Tupperware"

 • comment-avatar
  жоро 03.02.2018 (10:57)

  шишетата могат ли да се изварявят,за по добра дезинфекция.

  • comment-avatar
   Kitchen Loading 12.02.2018 (10:19)

   Здравейте!

   Не е желателно да бъдат изварявани, възможно е да се получи деформация. Почиствайте с четка и веро на ръка или в съдомиялна. За допълнителна дезинфекция поставете сухата бутилката, празна и отворена, за няколко часа във фризера.

   Поздрави!

Напишете отговор

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.