Не просто купа, а Царица

Разгледайте каталога на Tupperware и ще забележите колко много варианти с купи се предлагат. Има ги във всякакви размери, цветове и видове. За всеки вкус и предпочитание. Всичките са с капак, който се затваря плътно. Това позволява да приготвяте, сервирате, съхранявате и транспортирате в/с тях различни ястия (от течни до сухи).

Купите са мултифункционални (използвах една и при скорошно наводнение у дома, поради липса на кофа). Свърши прекрасна работа, останах много доволна.

Много купи, но една е Царицата. Кое я прави толкова специална!?

На пръв поглед просто купа, но всъщност е с двойно дъно, което помага да се запази подходящата температура по-дълго време. Вътрешността на купата е от твърда пластмаса, не се надрасква от перките на миксера или бъркалката на пасатора. Външната част на купата е от гумирана пластмаса, гаранция за стабилност върху плота/масата. Капакът се затваря плътно, няма шанс течността вътре да се разлее или храната да бъде полазена от буболечки. В средата на капака има още едно малко, прозрачно капаче. То също се затваря плътно. Благодарение на него можете във всеки един момент, с един поглед да проследите какво се случва в купата, без да отваряте капака. По този начин температурата в купата остава постоянна, което е важен  фактор при втасване на тесто или подквасване на мляко.

Ако решите, че това е вашата купа, то не се колебайте и организирайте Tupperware парти у дома. Само за периода от 06.03.2017 до 02.04.2017 можете да получите не една, а цели две купи Царици като подарък (1.5 л розова, 3 л зелена). Пожелание, допълнете комплекта с купа Царица 5 л (оранжева) на цена 56 лева.

Kupa Tzaritza vtasvane na testo

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Не просто купа, а Царица"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.