Силиконови форми най-висок клас

Имам впредвид силиконовите форми, предлагани от Tupperware. Те са с гарантиран произход, вложените в тях материали са безопасни за вас и при правилна експлоатация, съобразно инструкциите за употреба, гаранцията им за фабричен дефект е 20 години.

През последните години силиконовите форми масово навлезнаха във всяка кухня. Форма за лед, форма за шоколадови бонбони, форма за сладолед, форми за печене на ястия, силиконова бъркалка, силиконови ръкохватки, силиконова четка за намазване и т.н. Всичко това благодарение на множеството положителни качества, които притежават силиконовите форми:

  • Подходящи за употребата при температури от – 40 до +220 градуса, т.е можете да ги ползвате както във фризера, така и в печката;
  • Ястията приготвени в тях не залепват;
  • Ястието не променят аромата си;
  • Ястието се изпича равномерно;
  • Почистането на силиконовите форми е лесно, на ръка с вода и миещ препарат или директно в съдомиялна машина.

Разгледайте предложенията в новата брошура на Tupperware „Чук, чук яйчице …“ за силиконовите форми.

Можете да организирате Tupperware парти у дома и да получите като подарък силиконова форма за печене с борд (която изцяло замества употребата на тава и хартия за печене във фурната, с него бързо приготвяте пандишпанени рула с крем) или да закупите на промоционална цена силиконова форма Яйце и да си направите шоколадови яйца за Великден с пълнеж изненада. Към колекцията си от силиконови форми можете да добавите и една класическа форма – правоъгълна силиконова форма (незаменима за козунак, кекс, руло Стефани, желирани десерти, както и домашен сладолед, домашен хляб).

Офертите са валидни за месец март.

Silikonova forma bord Tupperware

Silikonova forma Yaitze

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Силиконови форми най-висок клас"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.