Серия Чийзсмарт Tupperware

Уникална серия, задължителна за всеки дом. Подходяща за съхранение, сервиране и транспортиране.

И кое е уникалното?! Отговарям веднага.

Серията е уникална не само, защото е произведена от висококачествена пластмаса и е мултифункционална, но е и снабдена със специалната силиконова мембрана раположена в капака на всяка кутия от серия Чийзсмарт. Благодарение на тази мембрана в кутията се поддържа оптимално ниво на влажност, а излишната влага се отделя навън. По този начин поставеният в кутията продукт остава свеж и със запазен аромат.

Доверете се на Чийзсмарт и няма да съжалявате. Вашите деликатеси няма да изсъхнат или плесенясат (както често се случва с други опаковки), а ще останат ароматни и меки дни наред. Отваряйки хладилника вече няма да ви лъхва директно миризма на плесенясало сирене или риба, защото ароматът ще е единствено в кутията.

Всяка кутия от серията Чийзсмарт се състои от основа и капак. Основата може да се използва от двете страни, взависимост от вашите нужди (плитка и дълбока) и е елегантно изработена, за да можете да поднесете директно в нея на трапезата. Капакът е прозрачен, за да можете с един поглед да определите съдържанието на кутията. Силиконовата мемрана за контрол на влажноста е вградена в капака, но лесно се отделя (важи за Чийзсмарт правоъгълен и квадратен).

Обърнете внимание: основата и капака на Чийзсмарта са подходящи за съдомиялна, но силиконовата мембрана почиствайте само на ръка с веро и гъба.

Сега можете да закупите на специална цена Чийзсмарт в следните варианти: правоъгълен (30.4х20.4х9.8 см), квадратен (20.4х20.4х9.5 см) и мини (16.0х15.8х7.4 см).

За да е пълен вашият комплект при сервиране на масата, добавете и кутията за масло на Tupperware. Тя не е със силиконова мембрана, тъй като маслото не се нуждае от нея, но е в същата дизайнерска линия като серията Чийзсмарт.

Cheesesmart condens control Tupperware

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Серия Чийзсмарт Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.