Форма за лед Tupperware

Представям ви още едно удобство и улеснение с марка Tupperware – форма за лед.

Тези форми ги има навсякъде, в всякакви размери и цветове, но доволни ли сте от тях?!

При мен положението беше следното. Няколко пластмасови форми от едно време, които вече се бяха изпочупили от употреба, няколко силиконови форми в различни фигурки на леда (рибки, мидички и т.н.), една пластмасова със силикон. Общото между тях беше следното: ледът се вадеше трудно (многократно удряне по кухненския плот/маса, в резултат повечето ледчета се оказваха на пода, а не в чашата ми), никоя от тези форми нямаше капак за предпазване от замърсяване. След определен период всичките се изпочупиха и липсваха части от тях.

Е, с Tupperware форма за лед положението коренно се промени. Ледът вече е в чашата ми!

Формата за лед се състои от две части: основа и капак. Основата е изработена от висококачествена пластмаса и всяко ледче си има силиконово бутонче. Капакът се затваря плътно, за да предпази ледчетата чисти. На самият капак е разположена клапа за пълнене на формата с течност. отбелязано е точно колко течност да налеете, така че ледчетата впоследствие да не са на една огромна буца, а всяко да си е отделно. Размер на формата за лед 29.1х11х4.4 см, вместимост 300 мл, 14 броя ледчета.

Упоребата е лесна. Затваряте капака към основата на формата за лед. Наливате течност до указаното място през клапата. Затваряте клапата и поставяте формата във фризера. Като ви потрябва лед, махате капака и натискате силиконовите бутончета в основата на формата. Ледът изскача без проблем, не е необходима сила или да изчаквате да се поразмрази.

Насладете се на разхлаждащата си напитката си с Формата за лед на Tupperware.

Cool cubes Tupperware

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Форма за лед Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.