Магическата куличка на Tupperware

Всички сме гледали по телевизията готварски предавания и в тях храната винаги е поднесена много красиво. Като опитваме да повторим вкъщи, резултатът обикновено е незадоволителен. Не, че не сме вложили продукти, време и старание, причината е, че не разполагаме с така необходимите кухненски помощници.

Един такъв помощник, с който винаги ще бъдете кулинарна звезда е магическата куличка на Tupperware. Състои се от три полупрозрачни купички от по 125 мл, един херметически капак и три дъна-бутала за основите на купичките. С куличките бързо и лесно приготвяте предястия, салати, основни ястия и десерти, всичките в изящна кръгла форма и на красиви слоеве.

Магическата куличка е изработена от висококачествена пластмаса. Вътрешността й е изключително гладка, ще са ви необходими минимум усилия при изваждането на творението ви от нея. За да не препълните купичките, спазвайте ограничителната линия. По този начин вашият шедьовър от първата купичка няма да залепне за дъното на втората, респективно за третата купичка.

Магическата куличка е подходяща за ниските температури във фризера. Почиства се в съдомиялна или с веро и гъба на ръка. В момента се предлага в син цвят с прозрачни купички.

Вижте видеото и почерпете вдъхновение.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Магическата куличка на Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.