Пикадили Tupperware

Пикадили – вашият мини асансьор за храна. Уникален със своя дизайн и функционалност! Специално създаден за максимално удобство и стил. Подходящ за храна, която се съхранява в марината или течност (маслини, кисели краставички, кисело зеле, туршия, сушени домати, компоти и т.н.).

Състои се от:

  • основна купа;
  • капак;
  • подвижна чашка;
  • виличка.

Основната купа е с вместимост 1.5 л (височина 14.5 см, диаметър 14 см), прозрачна за лесно следене на количеството и разпознаване на поставената вътре храна. Пикадили се затваря херметически с плътно прилепващ капак, което гарантира дълготрайно съхранение. Във вътрешността има подвижна чашка, която позволява храната, да бъде позиционирана на ниво 0 (при съхранение) и ниво +1 (при консумация). В дръжката на чашката е скрита виличка, с която сервирате храната за секунди.

С Пикадили на Tupperware едновременно съхранявате и поднасяте храната. Без да ви се налага да пресипване от съд в съд. Единствено отваряте капака, качвате чашката с храната на ниво +1, маринатата остава в долната част, а храната е готова за сервиране. Не търсете прибори, имате суха виличка, в дръжката на чашката. Хапвайте на воля, ако остане храна, спуснете чашката на ниво 0, затворете капака и приберете в хладилника за следващия път.

От хладилника до масата и от масата до хладилника използвате само един съд – Пикадили на Tupperware.

Pikadili

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Пикадили Tupperware"

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.