Оферти Септември 2021г.


Запазете свежестта на плодовете и зеленчуците за дълго с помощта на Вентсмарт. Не изхвърляйте повече никакъв плод и/или зеленчук, изхвърлете найлоновите пликчета и запазете чист не само от миризми, но и от остатъци своя хладилник. Вентсмартът е нашата мини оранжерия в хладилника. В тях съхраняваме четири пъти по-дълго и транспортираме безпроблемно плодове и зеленчуци. Херметическият капак се отваря и затваря лесно, а отгоре е разположена специална клапа. Тя може да бъде в три позиции – отворена, полуотворена и затворена в зависимост от съдържанието в кутията. На всяка кутия има схема за оптималното съхранение на даден плод/зеленчук.Дъното на кутията е оребрено, което освен отлична циркулация на въздуха, осигурява и оттичане на излишната влага. РАЗМЕР: 9,9 литра – 38 х 28 и височина 13 см

Ако ви е омръзнало на ръка да разбивате палачинковите смеси, заливките за мусака, айрян, омлети, фрапе, смес за гофрети /пускам файл за колко много неща може да се използва в ежедневието/.
Към него много подходящо допълнение е помощник-готвача, който се слага на мястото на капака на миксера и с помощта на който отделяте белтъци от жълтъци, изтисквате всякакви цитруси, рендосвате шоколад, кори на цитруси.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма отговори на "Оферти Септември 2021г."

    Напишете отговор

    Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.